Zapojte se do globální studie o koučování

Mezinárodní federace koučů (ICF) vyzývá kouče z celého světa k účasti na studii s názvem 2011 Global Coaching Study, kterou pro ni připravuje společnost PricewaterhouseCoopers (PwC). Není přitom podmínkou, aby účastníci studie byli členy ICF. Studie má být jedním z nejobsáhlejších globálních výzkumů v oboru profesionálního koučinku. První a zatím poslední podobnou studii zpracovala ICF v roce 2006. Tehdy se jí zúčastnilo 6 tisíc koučů z více než 70 zemí.

Zájemci se mohou do studie zapojit prostřednictvím webových stránek www.coachingstudy2011.com. Sesbíraná data poslouží jako základ pro vznik robustní zprávy o stavu oboru. Koučům, organizacím i médiím umožní dozvědět se více o počtu a demografických profilech praktikujících koučů, výši jejich výdělků, nejčastějších specializacích apod.

Výzkum probíhá v angličtině, francouzštině, němčině, italštině, španělštině, portugalštině, japonštině, korejštině a čínštině. Účastníci obdrží výstupy ze studie.

-kk-

Article source ICF - International Coach Federation - a leading global organization dedicated to the coaching profession
Read more articles from ICF - International Coach Federation

Články v sérii

Aktuální

Zapojte se do globální studie o koučování

Aktuální

Last Chance to Participate in ICF Global Coaching Study

Aktuální

Largest global coaching study published

Aktuální

Take part in the largest global coaching study

Aktuální

The largest global study of coaching released