Podle loňského průzkumu, který provedla American Management Association (AMA), sledují americké…
Když máte motivovat zaměstnance, funguje lépe cukr, nebo bič?Jen v USA živí pohostinství odhadem 12,…
Když se zeptáte provozovatele obchodu nebo restaurace na klíč k úspěchu, dozvíte se něco o…
Podle průzkumuThe Gallup Organization existují tři typy zaměstnanců - angažovaní, neangažovaní a…
Ředitel Fordu naříká, že způsob, jakým jeho firma podniká, přestává vydělávat peníze. A není sám.…
Finanční odměny mohou zvýšit produktivitu. Pro skutečnou motivaci zaměstnanců je ale třeba přemýšlet…
Propouštění na dálku naznačuje nízkou emocionální vyspělost a inteligenci managementu. Vytváří…
Očekávání zákazníků neustále stoupají. Proto je jedním z cílů školení naučit osoby, které s nimi…
Manažeři nad 45 let nerozumí těm, kteří jim šlapou na paty, narozeným v letech 1965-1979 - první…