S PYRAMIDOU o dobíjení energie a osobním rozvoji

Rozhovor se Štefanem Medzihorským, ředitelem a majitelem Podnikatelského institutu PYRAMIDA, s.r.o.

PhDr. Mgr. Štefan Medzihorský je od roku 1992 ředitelem a majitelem Podnikatelského institutu PYRAMIDA, s.r.o., který tvoří a realizuje komplexní projekty a  vzdělávací programy pro firemní vzdělávání. Narodil se v roce 1946 v Bratislavě a vystudoval zde farmaceutickou fakultu, následně filozofickou fakultu UK, obor psychologie v Praze. V letech 1981 až 1989 pracoval jako vědeckovýzkumný pracovník a lektor Ústavu rozvoje vysokých škol.

Od roku 1990 do roku 1992 byl ředitelem Ústavu zvyšování kvalifikace manažerů při provozně ekonomické fakultě Vysoké školy zemědělské v Praze. Je viceprezidentem Asociace trenérů sociálně psychologického výcviku a předsedou České asociace psychologů práce a organizace. Dále je členem České asociace koučů, členem rady expertů České manažerské asociace a členem Rady vlády pro národnostní menšiny.

Je autorem publikace ASERTIVITA a množství odborných článků v časopisech Moderní řízení, Poradce podnikatele, Personál a dalších. Jako expert na mezilidské vztahy působil v řadě rozhlasových a televizních pořadů. Je erudovaným odborníkem, známým lektorem a dlouholetým učitelem na vysokých školách. Jako lektor, konzultant a trenér se zaměřuje na manažerské vzdělávání a osobní rozvoj zaměstnanců firem. Mezi jeho osobní zájmy patří architektura, dramatické umění, hlavně divadlo, sport a cestování.